loading
views

Nieuw: Proud People, experts in finance


 
| FlexNieuws » |
 

Naar website Proud People13 augustus 2009

Twee jonge entrepreneurs Marc Schram en Emile Bezemer hebben per 1 augustus een nieuw bedrijf in de financiële detachering en werving & selectie opgericht.

Ondanks de huidige crisistijd zien zij kansen voor het bureau. Emile Bezemer van Finance: “wij hebben ieder ruim 14 jaar in dit segment ervaring. Marc bij Vitae en ik bij NEXES. Wij kennen ieder onze kracht en door deze te bundelen hebben we een formule die niet anders dan succes kan opleveren”.

Detachering en werving & selectie
Schram vult aan: “juist in een lastige tijd is kwaliteit een perfect selling point. Die kwaliteit leveren we voor onze werknemers maar zeker ook voor onze opdrachtgevers. Door ons werkgebied te focussen op twee terreinen namelijk detachering en werving & selectie binnen de financiële administratie, planning & control en financieel management kunnen we al onze expertise direct toepassen en hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden.”

Het beste bureau voor financials
Ze hebben bewust Huizen als centraal gelegen vestigingsplaats gekozen om daarmee hun werkterrein niet tot de Randstad te beperken. “Heel Nederland is ons werkterrein en binnen Nederland willen we het beste bureau voor financials zijn.”

Bron: Proud People, augustus 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek