loading
views

NBBU-workshop Generatieverschillen op de werkvloer


 
| HRMNieuws » |
 

Logo NBBU12 augustus 2009

De NBBU organiseert op donderdag 24 september de inspirerende workshop ‘Generatieverschillen op de werkvloer’. Speciaal voor NBBU-leden zijn een HR-handboek Generatiemanagement en een HR-assessmenttool voor de uitzendpraktijk ontwikkeld.

Deze worden aansluitend tijdens de workshop uitgereikt. De generaties die er zijn op de werkvloer (en hun sterke en minder goede eigenschappen) hebben de NBBU geïnspireerd tot het organiseren van diverse seminars het afgelopen jaar.

Verschillen versterken
De verschillen tussen generaties kunnen heel wat conflicten veroorzaken op de werkvloer. Terwijl de babyboomer (geboren na 1945) zich vaak bescheiden opstelt, eist de brutalere generatie Screenagers (geboren 1981 – 1995) eerder een mobieltje en een laptop van de zaak. Volgens de NBBU zouden deze verschillen elkaar juist kunnen versterken.

‘Out of the box’
Voorafgaand aan de uitreiking van het HR-handboek en de HR-assessmenttool vindt er een workshop plaats, met als doel ‘out of the box’ denken. De workshop opent een ander blikveld op het (toekomstige) personeelsbestand van zowel uitzendkrachten als vaste medewerkers.

Datum & Locatie Workshop en uitreiking HR-handboek & assessmenttool
Donderdag 24 september
14.00 uur: ontvangst
14.30: aanvang workshop, aansluitend uitreiking HR-handboek
17.00: afsluiting met feestelijke borrel

NH Hotel Utrecht
Jaarbeursplein 24
3521 AR Utrecht

Aanmelding
NBBU leden kunnen zich aanmelden via aanmelden@nbbu.nl, waarbij ze worden verzocht duidelijk de bedrijfsnaam en het aantal personen door te geven.

Gerelateerd nieuws
> Randstad: meer samenwerking en diversiteit op werkvloer

Bron: NBBU, 12 augustus 2009FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek