loading
views

Kelly biedt uitzendkrachten online taal- en rekencursusLogo Kelly Services10 augustus 2009

Uitzendbureau Kelly Services, internationale speler op het gebied van Human Resources, biedt in Nederland haar uitzendkrachten kosteloos een online cursus taal- en rekenvaardigheid.

Hiertoe is een overeenkomst gesloten met Whizzie.nl, provider van online onderwijs. Met een speciale video website voor de duizenden werkende uitzendkrachten van Kelly, pakt het concern het slechte taal- en rekenniveau van de gemiddelde Nederlandse werknemer aan.

Rekenvaardigheid en spelling holt achteruit
“Steeds weer lezen we onderzoeken in de pers: Nederlanders spellen en rekenen dramatisch!”, aldus Patricia Becker, Algemeen Directeur bij Kelly Services. “Niet alleen groeit het aantal ongeletterden, ook de rekenvaardigheid en spelling van hoger opgeleiden holt achteruit. Er wordt veel over deze problematiek gesproken. Wij gaan daar nu met de Kelly- module van Whizzie wat aan doen, om zo de positie van onze mensen op de arbeidsmarkt te verbeteren en onze klanten een betere dienstverlening te bieden.”

Whizzie
Whizzie.nl is een online platform waar medewerkers van bedrijven, maar ook particulieren hun reken- en taalvaardigheid kunnen bijspijkeren, aldus Becker. “De videodocent legt de stof uit en de cursist test zichzelf met uitgebreide oefenopgaven. De video cursussen kunnen meermaals worden bekeken. Alle stof is ontwikkeld en getest door docenten van gerenommeerde middelbare scholen.”

Samenwerking

“De samenwerking met Kelly Services is een belangrijke stap. Kelly uitzendkrachten kunnen nu in korte tijd beter leren spellen en rekenen; daar hebben ze de rest van hun leven profijt van. De opdracht van Kelly bewijst dat ons product zeer waardevol is voor bedrijven en hun medewerkers”, aldus Paul Laurijssens, medeoprichter van Whizzie. Voor meer informatie over de online taal- en rekenvaardigheidsmodules: www.whizzie.nl/kelly.

Gerelateerd nieuws
> Kelly – telewerk stimuleert werknemers
> Kelly Services krijgt vierde Intel SCQI prijs

Bron: Kelly Services, 5 augustus 2009FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek