loading
views

Grieppandemie tool Randstad en Tele’Train9 augustus 2009

Randstad Callflex en Tele’Train hebben de handen ineengeslagen en een interactieve informatie- en leermodule ontwikkeld die antwoord geeft op de meest gestelde vragen over de pandemie.

Met deze module kan het bedrijfsleven zich ervan verzekeren dat alle werknemers op de hoogte zijn van de risico’s en gevolgen van een grieppandemie. De module biedt de mogelijkheid tot op gebruikersniveau te registreren wie de informatie tot zich genomen heeft, zo levert de module een bijdrage aan de compliancy voor wat betreft de informatievoorziening over de pandemie.

Continuïteit tijdens grieppandemie
Jeroen van Hooff, directeur Randstad Callflex: “de interactieve module pandemie is één van de tools die wij deze week bij onze relaties gaan inzetten. Uiteraard nemen we samen met onze opdrachtgevers de mogelijke scenario’s door en bespreken hoe wij als Randstad Callflex en Tele’Train hen hierbij kunnen ondersteunen. Hierbij moet u denken aan de organisatie van klantworkshops, thuiswerkoplossingen, versnelde opleidingsmodules, extra poolinzet etc. Alles in het belang om met slimme technieken en kwaliteitssystemen de continuïteit en kwaliteit van het klantcontact te borgen” aldus Van Hooff.

Gerelateerd nieuws
> Uitzendbureaus klaar voor pandemie
> Continuiteits managament bij grieppandemie

Bron: Tele’Train, 9 augustus 2009FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek