loading
views

Uitzendkracht Tempo-Team filmt billen


 
| FlexNieuws » |
 

27 juli 2009

Vrouwen van het UMCG zijn waarschijnlijk slachtoffer geworden van de Groningse uitzendkracht Bouwe S. De ICT-er zou dagelijks vrouwen hebben achtervolgd om stiekem onder rokken te kunnen filmen. Het is niet bekend hoeveel vrouwen de man heeft gefilmd.

Met name vrouwen in de periode februari 2008 en mei 2008 in sector F van het Universitair Medisch Centrum Groningen kunnen tot de slachtoffers behoren. Geenstijl.nl meldt dat de uitzendkracht op en tijdens zijn werk vrouwenbillen heeft gefotografeerd en gefilmd.

ICT-er filmt in UMCG en op straat
Bouwe S werkte als Werkplekbeheerder van februari 2008 t/m mei 2008 in het UMCG. Dat deed hij als uitzendkracht via Tempo Team IT Professionals. Hij werkte er als On-site werkplekondersteuner voor UMCG personeel in sector F van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Bouwe S heeft de filmpjes op zijn website gezet, waarvan GeenStijl een screenshot heeft gemaakt. De man heeft onder de naam Blizzard eerder al vele foto’s gepost op Photobucket. Ook filmt hij vrouwen op straat.

Heimelijk opnames maken is reden voor civiele zaak
De politie heeft, vrouwen die hun billen onder de rokjes herkennen, gevraagd aangifte te doen. Dat meldt RTV Noord. Stiekem (onder rokken) filmen is namelijk strafbaar, aldus het Openbaar Ministerie. In dit verband spreekt een woordvoerder van de Groningse politie zelfs van aanranding. De vrouwen die slachtoffer zijn geworden kunnen een civiele zaak starten tegen de filmer.

Bron: medicalfacts.nl, 25 juli 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek