loading
views

Brunel wil Robert van der Hoek als CFOLogo Brunel21 juli 2009

Detacheringsbureau Brunel International draagt Robert van der Hoek voor als chief financial officer (CFO), aldus Brunel dinsdag op haar website.

Van der Hoek zal bij goedkeuring samen met chief executive officer (CEO) Jan Arie van Barneveld de Raad van Bestuur (RvB) vormen. Brunel zal Van der Hoek donderdag 20 augustus tijdens een buitengewone aandeelhoudersvergadering (bava) voordragen voor benoeming.

Robert van der Hoek
Van der Hoek was vanaf 2006 als partner verbonden aan Boer & Croon Executive Managers. In die hoedanigheid heeft hij de posities van Concern Controller bij Oce, CFO bij Laurus en CFO bij Getronics Nederland bekleed. Zijn basissalaris bedraagt euro 300.000 bruto. De maximale bonus op jaarbasis bedraagt 50% van het basissalaris.

Toekenning van opties op aandelen
De regeling voor de lange termijn variabele beloning legt het accent op duurzame ontwikkeling van de winst voor aftrek van rente en belastingen (ebit), duurzame groei van het marktaandeel en het realiseren van ondernemingsbeleid op de langere termijn, aldus Brunel. Deze component bestaat uit toekenning van opties op aandelen. Robert van der Hoek heeft geen aandelen Brunel.

Gerelateerd nieuws
> ING: Brunel breidt omzet uit met helft
> Brunel neemt For all Finance over
> Brunel ziet bodem in detacheringssector
> Erik Meinders financieel directeur Brunel

Bron: fd, 21 juli 2009

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek