loading
views

Manpower opnieuw keuze Amsterdam


 
| FlexNieuws » |
 

Manpower_logo.jpg15 juli 2009

De gemeente Amsterdam heeft na een openbare aanbesteding ervoor gekozen om uitzendorganisatie Manpower, samen met drie leveranciers, opnieuw te selecteren als leverancier voor haar uitzendkrachten.

Beide partijen zijn verheugd om de samenwerking voort te kunnen zetten. Annette Jeeninga, accountmanager Manpower: “vanuit onze vestiging op de Singel zijn wij al jaren verantwoordelijk voor de instroom van uitzendkrachten bij gemeente Amsterdam. Wij zijn verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de meeste functies, variërend van administratieve krachten tot secretaresses en van vuilnismannen tot vrachtwagenchauffeurs. We zijn ervan overtuigd dat wij onze dienstverlening optimaal kunnen afstemmen op de wensen van gemeente Amsterdam.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Een van de belangrijke vraagstukken die gemeente Amsterdam in de afgelopen offerte ronde bij Manpower neerlegde was hoe Manpower Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) toepast. Manpower hecht veel waarde aan het inzetten van MVO voor haar klanten zoals de gemeente Amsterdam. Zo zal Manpower zich tijdens de contractperiode extra gaan richten op het helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan. Samen met de gemeente Amsterdam gaat Manpower hier nadere invulling aan geven.

Duurzaamheid – flexwerkers dicht bij woonlocatie
Gemeente Amsterdam hecht veel waarde aan het gebruik maken van leveranciers die bewust omgaan met het milieu. Manpower geeft aan niet alleen oog voor het hier en nu te hebben, maar zich ook te bekommeren om toekomstige generaties. Daarom heeft Manpower in 2008 haar ISO 14001 certificaat behaald. Manpower onderkent dat duurzaam ondernemen een proces is en geen einddoel. De uitzender wil met kleine zaken rekening te houden om een groot verschil te maken. Een voorbeeld hiervan is dat Manpower bij voorkeur flexmedewerkers vindt, die dicht bij hun werklocatie wonen, om zo het woon-werkverkeer te minimaliseren. Hierdoor zal de emissie van CO2 direct worden verminderd.

Over Manpower
Manpower is een full-service organisatie in de wereld van werk, voor grote en kleine, lokale, nationale en internationale ondernemingen. De eigentijdse dienstverlening omvat de werving van personeel op vaste, tijdelijke en contractbasis, assessment en selectie, training, outplacement, outsourcing en consulting. In Nederland heeft Manpower 150 kantoren, waar in totaal 750 consultants werken.

Gerelateerd nieuws
> Manpower kiest Adnovate voor publicatie vacatures
> Manpower: Getbackin.biz tegen kredietcrisis

Bron: Manpower, 15 juli 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek