loading
views

Driessen HRM_Payroll nieuwe sponsor PSV


 
| FlexNieuws » |
 

LogoPSV
LogoDriessen

14 juli 2009

Driessen HRM_Payroll en PSV hebben hun handtekening gezet onder een driejarig sponsorcontract dat is ingegaan vanaf seizoen 2009-2010. Tot nu toe was Driessen HRM_Payroll als PSV Netwerklid in de Business Club aan PSV verbonden.

PSV is zeer verheugd met de toetreding van Driessen tot de sponsorgroep van de club. “Driessen HRM_Payroll is een heel mooie aanvulling en we zijn dan ook zeer verheugd deze gerenommeerde partij te mogen verwelkomen op onze Bestuurs- en Sponsoretage. We gaan uit van een prettige samenwerking” aldus commercieel directeur Marcel van den Bunder van PSV.

‘Perfect platform’
‘Als HRM-dienstverlener en PSV-supporter weten wij dat al het goede ontstaat uit de kracht van een team. Iets waar wij als bedrijf goed bekend mee zijn. Personeelbeleid draait ook vaak om teamprestatie, het mensenwerk. Wij stellen met onze dienstverlening onze klanten in staat om zich hierop te concentreren. Wij doen de rest. Bij PSV herkennen we dat ook. Voor ons vormt PSV dan ook een perfect platform om onze naam onder de aandacht te brengen en op top-niveau aan relatiemarketing te doen. Wij zijn dan ook erg blij met de uitgebreidere samenwerking met PSV’ aldus Michael Munnich, Adjunct-Directeur Driessen HRM_Payroll.

Gerelateerd nieuws
> DA&A Driessen NEN-en-ISO gecertificeerd
> Adecco en DA&A Driessen werken samen

Bron: Driessen HRM_Payroll, 13 juli 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek