loading
views

Landelijke Banenmarkt 200913 juli 2009

Op donderdag 1 oktober vindt de zevende Landelijke Banenmarkt plaats, het grootste banenevenement van Nederland waar werkgevers persoonlijk kunnen kennismaken met werkzoekenden.

De Landelijke Banenmarkt wordt georganiseerd door UWV WERKbedrijf en gemeenten, en is geopend van 14.00 uur tot 20.00 uur. Bedrijven kunnen zich als standhouder aanmelden; een unieke kans voor een presentatie aan een breed publiek.

De Landelijke Banenmarkt
De Landelijke Banenmarkt wordt ieder jaar druk bezocht door starters en mensen met ervaring en opleiding. Ook de talenten van mensen die al langer op zoek zijn naar werk of van mensen met een arbeidshandicap kunnen van grote waarde voor uw organisatie zijn. Voor deze kandidaten kunnen bedrijven in veel gevallen in aanmerking komen voor interessante (financiële) regelingen. Naast vele andere werkgevers zijn ook het WERKbedrijf, gemeenten, opleiders en intermediairs prominent aanwezig. Kortom: de Landelijke Banenmarkt 2009 biedt u kansen om uw nieuwe medewerker te ontmoeten.

Aanmelden als standhouder
Werkgevers die aanwezig willen zijn als standhouder op één of meer locaties kunnen zich opgeven via het aanmeldingsformulier op de site van het UWV. De kosten voor het huren van een stand tijdens de Landelijke Banenmarkt bedragen tweehonderd euro per locatie (exclusief BTW). Dit bedrag kan afwijken in de G-4 gemeenten. Voor algemene vragen of opmerkingen over de Landelijke Banenmarkt 2009 kunt u telefonisch contact opnemen met 0800 – 8001 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur).

Gerelateerd nieuws
09-10-2008 Gratis vacature presenteren op Landelijke Banenmarkt
30-09-2008 Meer dan 100.000 vacatures op Landelijke Banenmarkt

Bron: UWV, 10 juli 2009

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek