loading
views

Studentalent opent achtste vestiging in Nijmegen


 
| FlexNieuws » |
 

10 juli 2009

Studentenuitzendbureau Studentalent heeft vandaag in Nijmegen de deuren geopend van haar achtste vestiging. Het uitzendbureau heeft al vestigingen in zes andere belangrijke studentensteden.

Met de nieuwste vestiging is Studentalent ook bereikbaar voor het Nijmeegse bedrijfsleven en HBO- en WO studenten die op zoek zijn naar een interessante studiegerelateerde bijbaan. Angelique Steen, algemeen directeur: “een nieuwe vestiging in Nijmegen, de oudste studentenstad in ons land, past bij onze groeiambitie. Voor klanten is het ook prettig want met 8 vestigingen in 7 steden, waaronder nu ook Nijmegen, werken we hard aan een landelijke dekking.”

Doelgroepspecialist weet wat student wil
De afgelopen maanden werkte de vestiging in opbouw vanuit een bekend studentencafé. De eerste studenten zijn inmiddels volop aan het werk voor uiteenlopende opdrachtgevers in de horeca, de verzekeringsbranche en de gezondheidszorg. Robin Dennie, vestigingsmanager van het team van Studentalent Nijmegen: “Nijmegen is een geweldig leuke stad met een diversiteit aan HBO- en WO studenten. Het merendeel zoekt een tijdelijke baan waarmee ze kunnen bijverdienen en die past bij hun studie. Wij weten als doelgroepspecialist precies wat ze willen en kunnen ze in die zoektocht het beste helpen”.

Nijmeegse 4 Daagse
Ook de organisatie van de Nijmeegse 4 Daagse heeft Studentalent gevonden. Het grootste wandelevenement van Nederland zet studenten in als VIP chauffeur en bij de aankleding van de VIP tribunes voor toeschouwers.

Gerelateerd nieuws
> Studentalent: Angelique Steen nieuwe algemeen directeur
> Venturion neemt belang in Studentalent

Bron: Studentalent, 9 juli 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek