loading
views

Hays: vraag naar uitzendkrachten daalt nogLogoHays9 juli 2009

De daling in de vraag naar uitzendkrachten en permanente placement is nog niet in zicht. Dit valt op te maken uit de recente publicatie van de trading update over het vierde kwartaal van de Britse uitzender Hays.

Volgens analist Teun Teeuwisse van Fortis Bank Nederland in het Financieele Dagblad is dit wel waar de markt op wacht.

Teeuwisse: Randstad en USG op reduce
Hays is vooral goed te vergelijken met Randstad. Verwachtingen voor Hays kunnen niet zo gemakkelijk gekoppeld worden aan die voor bijvoorbeeld USG People. USG zit niet in het VK en in Europa is Hays vooral actief in permanent placement. Teeuwisse heeft zowel de aandelen Randstad als USG op een reduce staan.

Hays

Hays is één van de grootste dienstverleners met betrekking tot de werving en selectie van vast en tijdelijk personeel in de wereld. Hays heeft vestigingen in heel Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada en Zuid-Amerika en Azië.

Gerelateerd nieuws
> Hays: stijging nettowinst met 13%

Bronnen: fd.nl, 9 juli 2009 en Hays, 9 juli 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek