loading
views

NBBU: vol vertrouwen door met CrollLogo NBBU
7 juli 2009

De Algemene Ledenvergadering van de NBBU kreeg een onverwacht verloop doordat bestuurder Remco Valkman (zelf verhinderd aanwezig te zijn) per brief zijn ongenoegen uitte over de samenwerking binnen het bestuur.

Aldus de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) in haar vandaag gepubliceerde nieuwsbrief. Uit de toelichting van vicevoorzitter Ruud Winkel bleek dat bestuursleden het weliswaar eens zijn over de doelen die de NBBU en het bureau moeten bereiken (noodzakelijk gezien de sterke groei), maar niet over de weg en het tempo daar naartoe.

Croll gekozen met 40 van 55 stemmen
Veel van de aanwezige leden bleken hierdoor verrast, wilden nadrukkelijk nadere informatie en vroegen de bestuurders zich uit te spreken over hun commitment voor de toekomst, onder leiding van de mogelijk nieuwe voorzitter Bart-Jeroen Croll. Na een schorsing verklaarden naast Remco Valkman, de twee bestuurders Ruud Winkel en Jack Schoone, dat zij bij de keuze van Croll hun bestuurszetel ter beschikking zullen stellen. Na de verkiezing van Croll, met een stemverhouding van 40 vóór, 10 tegen, 3 ongeldig en 2 onthoudingen, bevestigden zij hun vertrek.

Vol vertrouwen door met Croll na opstappen 3 bestuurders
NBBU laat weten dat de overige bestuursleden meedeelden vol overtuiging te willen doorgaan en het vertrouwen te hebben in zowel Bart-Jeroen Croll als in de samenwerking met de collega-bestuurders. Het (nu kleinere) bestuur zal de taken herverdelen en in rust op zoek gaan naar enkele nieuwe bestuurders. Het bestuur van de NBBU doet deze week per brief nadere mededelingen over de achtergronden van deze ontwikkelingen.

Gerelateerd nieuws
06-07-2009 Wijzigingen in bestuur NBBU
01-07-2009 Bart Jeroen Croll nieuwe voorzitter NBBU

Bron: NBBU, 6 juli 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek