loading
views

PE People: Jeroen Dorsman nieuwe algemeen directeur


 
| FlexNieuws » |
 

Logo Pe People

1 juli 2009

PE People, een gespecialiseerde uitzendorganisatie voor Poolse en andere Europese werknemers, heeft Jeroen Dorsman (49) benoemd tot algemeen directeur.

In deze functie richt hij zich op het verder uitbouwen van de positie van PE People in de branche voor internationale arbeidsbemiddelaars. Daarnaast is Jeroen verantwoordelijk voor het algehele bedrijfsresultaat en het strategisch beleid van de organisatie. Dorsman neemt de functie op 1 juli over van Saskia Rosmalen.

Innovatief en onderscheidend blijven
Jeroen Dorsman heeft voor zijn komst bij PE People ruime ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening. Zo was hij als Managing Director werkzaam bij de BMW Group Financial Services Nederland. “Momenteel is de markt waarin wij als PE People opereren volop in beweging”, aldus Dorsman. “Wij onderscheiden ons door een professionele en kwalitatieve dienstverlening, zowel richting buitenlandse uitzendkrachten als opdrachtgevers. In de huidige internationale arbeidsmarkt is het zaak om innovatief en onderscheidend te blijven. Ik ben verheugd over mijn nieuwe betrekking bij PE People en vind het een uitdaging om mij hiervoor in te zetten en verdere groei voor de organisatie te realiseren.”

Gerelateerd nieuws
> Samenwerking Van Gerwen en uitzendbureau Pe People
> P&E People neemt Total Team over

Bron: PE People, 27 april 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek