loading
views

Olympia Uitzendbureau Franchise-Award 2009


 
| FlexNieuws » |
 

Logo1 juli 2009

Tim Coronel van Olympia Uitzendbureau heeft dit jaar de Franchise-Award aan Dimitri Yocarini uitgereikt, franchisenemer van Olympia Uitzendbureau in Amersfoort.

De 26-jarige Yocarini is een toptalent uit Olympia’s eigen kweekvijver en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld van junior-intercedent bij de Olympia vestiging in Apeldoorn tot succesvolle ondernemer van zijn eigen vestiging in Amersfoort, die sinds zijn overname in 2007 een ongekende groei heeft doorgemaakt.

Beste Franchisenemer 2009
Tijdens de uitreiking van de Olympia Franchise-Award kon het aanwezige publiek genieten van een spectaculaire show van Tim Coronel met de Olympia raceauto. De jonge ondernemer reed mee als passagier. “Een franchisenemer om trots op te zijn”, aldus Jelle Bultsma, algemeen directeur van uitzendbureau Olympia. “Dimitri heeft met zijn team de vestiging Amersfoort binnen twee jaar laten groeien tot één van de top vestigingen van Olympia. En, gelet op de ambitie van Dimitri is het einde nog lang niet in zicht.” Yocarini: “het is een kroon op mijn werk en ik vind het fantastisch dat ik zoveel waardering heb gekregen van de franchisegever en mijn collega franchisenemers. We hebben een geweldige prestatie neergezet met het hele team en daar ben ik erg trots op. Voorop staat natuurlijk dat we onze klanten en uitzendkrachten vol passie en gedrevenheid blijven bedienen.”

Liever “vies hard”
Volgens de uitzender een goed moment om te laten zien waar Olympia Uitzendbureau, Dimitri en Tim Coronel voor staan: ondernemerschap, snel schakelen, gedrevenheid en teamspirit. Het motto van Olympia Uitzendbureau: liever “vies hard” door de bocht dan “mooi” langzaam.

Gerelateerd nieuws
> Olympia sponsort Tim Coronel

Bron: franchiseformules.nl, 26 juni 2009

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek