loading
views

Gouden Effie van Sargas tot Maandag®


 
| FlexNieuws » |
 

17 juni 2009

Recruitmentbureau Maandag® nam woensdag 17 juni een gouden Effie in ontvangst voor de case van Sargas tot Maandag®. Er werden dit jaar slechts acht Effies uitgereikt, waarvan zes zilveren. De andere gouden Effie ging naar de Hema.

Maandag® is de enige dienstverlener die in de prijzen viel. De prijstuitreiking vond woensdagavond plaats in theater Tuschinski in Amsterdam.

Communicatieprijs Effie
De Effie wordt in Nederland sinds 1984 ieder jaar uitgereikt en is veruit de belangrijkste communicatieprijs in Nederland. Deelnemers aan de Effie moeten aannemelijk maken dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld in de geslaagde marketingoperatie.

Maandag®

Maandag® koppelt hoger opgeleide Interim Talenten in een breed aantal vakgebieden aan opdrachtgevers uit de overheid of profit-sector. Opdrachtgevers kunnen bij Maandag® terecht voor Interim Talenten, Outplacement / ICD en Freelancers. Inmiddels heeft het bureau 16 vestigingen, verspreid over heel Nederland. Daarnaast zetelt Maandag® met twee vestigingen in België en Duitsland. Maandag® bestaat als merk pas één jaar en heeft de ambitie om door te groeien.

Naar het overzicht van de Effies »

Gerelateerd nieuws
> Sargas omgedoopt tot Maandag®

Bron: Maandag®, 18 juni 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek