loading
views

Actonomy halveert zoekkosten kandidaten

Logo EMTEQ
30 September 2008

Actonomy lanceert Actonomy Guided Search, nieuwe artificiële intelligentie software, die de kosten voor het zoeken naar kandidaten met 50% halveert.

Dat meldt Actonomy, gevestigd in Gent en wereldwijd leverancier van intelligente software modules voor het zoeken, matchen en het kennismanagement van HR gerelateerde data, in een persbericht. “Guided Search technologie laat werving- en selectiekantoren toe om het zoekproces efficiënter te maken dan met de traditionele zoektechnologieën,” aldus Filip De Geijter, CEO van Actonomy.

De software

Actonomy Guided Search is een krachtige zoektechnologie op basis van artificiële intelligentie, die recruteerders door hun zoekproces leidt, en zo de inhoud van hun kandidatenbestand of jobsite tot het alleruiterste benut. Het Guided Search systeem koppelt naar de kandidatendatabase van de recruteerder, naar externe databases, of naar bronnen op het internet zoals job sites of social networks. Wanneer recruteerders zoeken naar kandidaten, zoekt het naar exact overeenkomende, maar ook naar gelijksoortige profielen die met de gezochte profielen overeenkomen.

Zoeken in CV’s
Het systeem zoekt ook rechtstreeks in ongestructureerde documenten zoals CV’s in Word of PDF formaat. Guided Search legt de link tussen woorden die een recruteerder gebruikt en woorden die kandidaten in hun CV gebruiken. Deze relaties kunnen synoniemen zijn, maar ook indirecte relaties.

Gerelateerd nieuws
> Connexys kiest Actonomy voor HR-matching

FlexNieuws
> meer nieuws over de flexmarkt

HRM – nieuws
> meer nieuws

Bron: Actonomy, 29 september 2008


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek