loading
views

Adecco doet geen nieuw bod op Page

Logo Adecco
16 september 2008
Dat meldt Adecco vandaag in een persbericht. De uitzender is van plan wereldwijd uit te breiden, en heeft daarbij het oog op gespecialiseerde werving- en selectiebureaus. Michael Page is gespecialiseerd in de werving van onder meer personeel voor financiële, juridische en it-functies.

Het Zwitserse uitzendconcern Adecco overweegt niet langer een bod uit te brengen op de concurrerende Britse recruiter Michael Page.

Adecco en Page
Adecco meende dat een combinatie met Page in het voordeel zou zijn geweest van beide bedrijven en hun aandeelhouders. Het uitzendconcen benaderde Michael Page voor het eerst in mei 2008. De Britse recruiter stelde echter dat de belangen van de aandeelhouders van Page beter worden vertegenwoordigd, wanneer het bedrijf onafhankelijk blijft. Page vond bovendien het bod te laag.

Geen acceptabel akkoord
Adecco is nu tot de conclusie gekomen dat er vooralsnog geen akkoord bereikt kan worden dat voor zowel Adecco als Page acceptabel is.

Eerdere biedingen en deadline
Michael Page, een van de grootste werving- en selectiebureaus ter wereld, had eerder dit jaar twee biedingen afgewezen. Eind augustus legde de Britse toezichthouder UK Takeover Panel Adecco een deadline op voor een bod op Michael Page. Die deadline eindigt op 30 september.

Gerelateerd nieuws
> Deadline voor Adecco: 30 september
> Page weigert bod Adecco
> Adecco biedt op Michael Page

FlexNieuws
> meer nieuws over de flexmarkt

Bron: Adecco, 16 september 2008

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek