loading
views

09 2008 – Manpower Employment Outlook Survey Q4 2008

Datum   September 2008
Titel   Manpower: werkgevers positief over arbeidsmarkt
Auteur/Bron   Manpower
Document   Manpower Employment Outlook Survey Q4 2008
     
Samenvatting   Het netto werkgelegenheidscijfer voor aankomend kwartaal bereikt een recordhoogte van +10%. Sinds de aanvang van het onderzoek in 2003 is het netto werkgelegenheidscijfer nog nooit zo hoog geweest. Dit betekent dat het aandeel werkgevers met een positieve kijk op de toekomstige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, groter is dan het aandeel werkgevers met een negatieve kijk op de arbeidsmarkt. Dat blijkt uit de Manpower Arbeidsmarktbarometer voor het vierde kwartaal. Nederlandse werkgevers blijken het meest positief.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek