loading
views

09 2008 – Randstadmonitor: meer samenwerking en diversiteit

Datum September 2008
Titel Randstad: meer samenwerking en diversiteit op werkvloer
Auteur/Bron Randstad
Document Randstad werkmonitor april 2008
Samenvatting De uitvoering van de samenwerking tussen de verschillende generaties op de werkvloer kan volgens Duitse en Nederlandse werknemers beter. Bovendien is meer diversiteit op de werkvloer gewenst. Verder zouden kennis en vaardigheden beter kunnen worden benut, volgens twee op de vijf werknemers. Dat blijkt uit de 26ste meting van de Randstad werkmonitor, die is gehouden onder 870 werknemers. Het onderzoek heeft als onderwerp de mentale mobiliteitstoestand van werknemers waarbij het thema ‘samenwerking (tussen generaties)’ centraal staat. Verzuim onder jongeren is overigens groter dan onder ouderen.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek