loading
views

Connexys kiest Actonomy voor HR-matching

22 augustus 2008

Connexys Human Capital Solutions selecteerde Actonomy uit drie verschillende aanbieders als haar nieuwe search, match, en knowledge base technologie partner.

Connexys is gebaseerd in Nederland en wereldwijd leverancier van Recruterings- en Management Development oplossingen. Connexys heeft gekozen voor Actonomy vanwege “haar kennis van de HR markt, haar professionele aanpak en de flexibiliteit van hun toepassing,” aldus Gijs van Heijst, CEO Connexys.

Actonomy xMP vervangt traditionele database
Connexys, leverancier van recruterings-, campus recrutering, en management development oplossingen voor corporate organisaties, recruteringsbedrijven, en overheden, kiest Actonomy xMP als haar search & match technologie leverancier. De stijgende vraag vanuit de markt om data te kunnen zoeken in allerlei verschillende vormen heeft Connexys ertoe doen besluiten van haar traditionele database query technieken af te stappen. De Actonomy xMP zal het zoeken & matchen van criteria verzorgen, alsook het matchen van volledige kandidatenprofielen met banen, en vacatureomschrijvingen met kandidatenprofielen.

Flexmarkt – nieuws
> meer nieuws

Bron: Actonomy, 22 augustus 2008


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek