loading
views

Venturion neemt Uitzendbureau 65plus over

31 juli 2008

Uitzendbureau 65plus liet de afgelopen paar jaar al een verdubbeling in groei zien; Venturion Investment wil deze trend voortzetten middels een stevige groeistrategie.

De merknaam en organisatiestructuur van Uitzendbureau 65plus blijven ongewijzigd. Venturion is een onafhankelijke investeringsmaatschappij met belangen in verschillende uitzendorganisaties. Februari dit jaar nam Venturion studentenuitzendbureau Studentalent over. Uitzendbureau 65plus is een klant van FlexService.

Toekomst voor 65plus
Joop Hemelrijk, voormalig directeur van Uitzendbureau 65plus ziet de overname als een grote kans voor de toekomst van het uitzendbureau. Afgelopen jaren liet Uitzendbureau 65plus al dubbele groeicijfers zien, een tegenstelling met de stagnatie die veel andere uitzenders van jonge flexwerkers ervaren. “Voor dit jaar verwachten wij een omzetgroei van ruim negen procent,” aldus Hemelrijk.

Organisatiestructuur en -cultuur
Een belangrijke voorwaarde bij de overname was voor Hemelrijk het voortzetten van de organisatiestructuur en –cultuur. Hemelrijk heeft sinds 4 juli de functie van directeur overgedragen aan Ingrid Lingeman (voormalig adjunct-directeur en negen jaar in dienst van 65plus), maar hij blijft betrokken als adviseur van het managementteam. De twee jonge eigenaren van Venturion ondersteunen de strategie van het uitzendbureau vanaf de zijlijn.

Flexmarkt – nieuws
> meer

Referentie 65plus >

Bron: Uitzendbureau 65plus, 31 juli 2008


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek