loading
views

Huxley Associates lanceert vernieuwde site

23 juli 2008

De stijlvolle website is geheel vernieuwd naar aanleiding van uitgebreid onderzoek onder Huxley Associates’ cliënten. De site biedt haar dienstverlening aan internationale bezoekers over de hele wereld.

Een breed aanbod aan tools moet het voor bezoekers mogelijk maken hun ideale vacature of kandidaat te vinden binnen de sectoren banking technology, techniek, global markets, IT en Supply Chain. De ‘heropening’ van de corporate website volgt na Huxley Associates’ vernieuwing van de interne recruitment en Global Markets-specifieke websites.

Functioneel aantrekkelijk
Foto’s van bedrijfsmedewerkers, in plaats van modellen, dragen bij aan de nieuwe ‘look en feel’. Huxley wilde echter niet alleen een visueel, maar ook functioneel aantrekkelijke site maken. “We hebben de tijd genomen om met onze cliënten en kandidaten te bekijken wat voor informatie en support ze graag op een recruitmentsite zouden zien en hun ideeën ter harte genomen”, aldus Marketing Manager Karen O’Leary.

Extra tools
Potentiële werknemers kunnen op de site onder meer hun CV uploaden, specifieke vacatures zoeken, of zich registreren om banen per email te ontvangen. Opdrachtgevers kunnen zoeken naar gespecialiseerde professionals, vacatures registreren, referenties van cliënten bekijken en het bedrijfsnieuws lezen. Naast de standaard diensten van een vacaturesite beschikt de site over extra tools en mogelijkheden; bezoekers kunnen banen doorsturen, vacatures bookmarken op populaire sociale netwerken en kandidaten op een shortlist zetten. De site biedt haar diensten wereldwijd aan, in vier talen; Nederlands, Frans, Duits en Engels.

Flexmarkt – nieuws
> meer nieuws

Bron: Huxley, juli 2008


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek