loading
views

Payroll op online veiling

22 juli 2008
De online dienstverlening is vooralsnog gratis, maar zal de payrollorganisaties waarschijnlijk een paar euro per bieding gaan kosten.

Op de website van Payroll-Veiling.nl kunnen werkgevers werknemers anoniem aanbieden op de veiling, waarop payrollorganisaties vervolgens hun scherpste bieding (tarief) kunnen uitbrengen.

Payroll-Veiling.nl
Payroll-Veiling.nl is naar eigen zeggen een aanvulling op de commerciële buitendienst van een payrollorganisatie. In 5 minuten kan een payrollorganisatie op Payroll-Veiling.nl 10 werkgevers het aantrekkelijkste tarief aanbieden. Voor alle gebruikers levert dit een enorme tijdwinst op, aldus het bedrijf.

Van anoniem naar open contact
Een payrollorganisatie ziet altijd voordat hij/zij gaat bieden wat het huidige bod is en kan zo beslissen daarin mee te gaan of een aantrekkelijker tarief te bieden. Wanneer een werkgever een bieding aantrekkelijk vindt kan hij dit onder voorbehoud accepteren. Op dat moment verdwijnt de werknemer uit de aangeboden lijst en ontvangen werkgever en payrollorganisatie de contactgegevens van elkaar.

Paar euro per bieding
Sinds 1 juni 2008 is www.payroll-veiling.nl online en zijn ook de eerste veilingen een feit. Aanmelden en het gebruik van www.payroll-veiling.nl is vooralsnog gratis voor werkgevers en payrollorganisaties. Uiteindelijk zal er een vergoeding worden gevraagd van de aangemelde payrollorganisaties om te kunnen bieden op aangeboden werknemers. Dat zal rond een paar euro per bieding liggen. De werkgever kan de bieding accepteren of negeren. Wanneer een werkgever besluit de werknemer te verwijderen uit de database, ontvangen payrollorganisaties hun “credits” terug.

HRM – nieuws
> meer nieuws

Flexmarkt – nieuws
> meer nieuws

Bron: AllePersberichten.nl, 13 juni 2008

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek