loading
views

Lieke Telle hoofd recruitment UJG

2 juli 2008

De Utrechtse Juristen Groep (UJG), een van de grootste aanbieders van flexibele juridische professionals, sinds twee jaar deel van USG People, heeft Lieke Telle benoemd tot hoofd recruitment.

Karlien van den Ouwerkerk, HR manager bij UJG is enthousiast over Telle: “zij beschikt over ruime vakinhoudelijke en leidinggevende ervaring waardoor zij in staat is een partner te zijn voor zowel onze kandidaten als opdrachtgevers.”

Aansturing recruiters
In haar nieuwe functie is Telle verantwoordelijk voor de aansturing van de recruiters van de verschillende business units. Daarnaast zal zij onderzoeken opzetten gericht op de nieuwe generatie juridische professionals. De resultaten hiervan worden in de toekomst ingezet bij het werven van deze doelgroep.

Recruitment
Voor haar komst naar UJG is Telle ruim vier jaar actief geweest bij uitzendorganisatie Content, waar zij diverse functies heeft vervuld. De laatste twee jaar is zij vestigingsmanager geweest voor de vestigingen in Woerden, Nieuwegein en Alphen aan de Rijn. UJG ziet haar ervaring bij Content in zowel uitvoerende als leidinggevende functies als een waardevolle bijdrage op het gebied van recruitment.

Reactie Telle
“Het is voor mij een interessante uitdaging om aan de slag te gaan als hoofd recruitment bij UJG”, aldus Lieke Telle. “Door zowel de krapte op de arbeidsmarkt als de toenemende vraag naar juridische ondersteuning is het voor ons essentieel om de juiste juridische professional in de juiste positie te plaatsen.”

Flexmarkt – nieuws
> meer nieuws

Bron: UJG People, 27 juni 2008


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek