loading
views

Nieuwe vacaturesite: NUwerk.nl

31 mei 2008

Ilse media en Connexys lanceren in juli de nieuwe online vacaturebank NUwerk.nl. Bezoekers solliciteren direct bij de werkgever.

De nieuwe vacaturesite combineert de techniek van Connexys, marktleider op het gebied van recruitment software, met het bereik van NU.nl, de grootste nieuwssite van Nederland.

Nieuw concept
De nieuwe vacaturesite onderscheidt zich van andere vacaturebanken doordat uitsluitend directe vacatures, dus vacatures zonder tussenkomst van arbeidsbemiddelaars, worden getoond. Jan van Goch, Director Marketing & Sales bij Connexys: “Werkgevers sluiten een contract af op basis van het aantal werknemers, waarbij voor een vast bedrag per jaar een onbeperkt aantal vacatures in de vacaturebank van NUwerk.nl wordt opgenomen.” Dit nieuwe concept drukt de wervingskosten, aldus Goch.

Via één klik naar de laatste vacatures
Maringo Vlijter, Business Developer bij ilse media: “NU.nl bereikt elke maand 3,5 miljoen unieke bezoekers die meerdere keren per dag op de site terugkomen om het laatste nieuws te lezen. Via één klik van NU.nl naar NUwerk.nl hebben (latent) werkzoekenden nu ook snel en gemakkelijk toegang tot de laatste vacatures.”

Flexmarkt – nieuws
> meer nieuws

Bron: Connexys, mei 2008

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek