loading
views

05 2008 – Nota Wajong participatie jongeren

Datum   Mei 2008
Titel   Participatie van jongeren met een beperking
Auteur/Bron   SZW
Document   ‘Participatie van jongeren met een beperking’
     
Samenvatting   Jongeren die bij de voorlopige keuring (gedeeltelijk) mogelijkheden hebben om te werken, maar niet zelfstandig 75% van het minimumloon kunnen verdienen, komen na 2010 in de nieuwe Werkregeling Wajong terecht. Jongeren met een beperking en hun ouders kunnen gebruik maken van de voorzieningen voor gezinnen. Een belangrijke schakel daarin, zullen de centra voor jeugd en gezin zijn. Dit blijkt uit de notitie van 30 mei 2008 ‘Participatie van jongeren met een beperking’ die de ministerraad op voorstel van minister Donner van Sociale Zaken en Werkgelegenheid naar de Tweede Kamer stuurt.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek