loading
views

Creyf’s Uitzendbureau van het Jaar 2008

28 mei 2008

Creyf's logoCreyf’s is uitgeroepen tot winnaar van de Uitzendbureau van het Jaar 2008 verkiezing. De titel Flexmarkt Specialist gaat dit jaar naar StarJob, uitzendbureau voor secretaresses.

Flexmarkt, P&Oactueel en onderzoeksbureau Q&A organiseerden dit jaar voor de derde keer de verkiezing van het beste uitzendbureau. Dit jaar brachten 5000 uitzendkrachten en 1000 opdrachtgevers samen maar liefst 18500 beoordelingen uit. De prijsuitreiking vond plaats op 27 mei aan het eind van de Flexmarkt seminar in Delft.

Uitzendbureau van het Jaar 2008De winnaars
Creyf’s wint de verkiezing met een 7,21, ruim drietiende punt meer dan de nummer twee, Timing. StarJob spant de kroon met een 7,36 en wint daarmee de Flexmarkt Specialist-prijs. Het hoge cijfer heeft het bureau te danken aan de 7,72 die zij kregen van de uitzendkrachten. Bij de opdrachtgevers was Studentalent favoriet.

Lagere scores
De beoordelingen als geheel waren minder goed dan vorige jaren. Van de genomineerden voor Uitzendbureau van het Jaar zijn Creyf’s en Adecco de enige bureaus die beter scoren dan een jaar geleden, de andere zeven komen flink lager uit. De score van de winnaar van dit jaar ligt drietiende lager dan het cijfer waarmee Tènce! vorig jaar de verkiezing won.

Opdrachtgevers ontevreden over uitzendbranche
De lagere cijfers worden vooral veroorzaakt door de beoordelingen van de opdrachtgevers. Vorig jaar waren de opdrachtgevers juist veel positiever dan de uitzendkrachten, maar dit jaar liggen de scores op hetzelfde niveau of zelfs lager dan bij de uitzendkrachten. De eindcijfers van de gespecialiseerde uitzendbureaus zijn, net als vorig jaar, hoger dan de scores van de algemene uitzendbureaus. Maar ook hier zijn de scores lager dan vorig jaar.

Criteria
De uitzendkrachten hebben de uitzendbureaus beoordeeld op tien criteria, waaronder bereikbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit van de aangeboden banen en de website. Ook de opdrachtgevers hebben de uitzendbureaus op 10 criteria beoordeeld. Zij keken onder meer naar de deskundigheid van de intercedenten, het gemak van samenwerken en de kwaliteit van uitzendkrachten.

Flexmarkt – nieuws
> meer nieuws

Bron: Flexmarkt, 27 mei 2008

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek