loading
views

HR-Academy: leergang Arbeidsrecht

21 mei 2008

HR Academy organiseert een leergang Arbeidsrecht die bestaat uit 9 bijeenkomsten. De leergang start op 28 augustus 2008.

Het arbeidsrecht vormt de basis van elke overeenkomst tussen werkgever en werknemer. Daar komt veel bij kijken: denk alleen al aan alle wetten en regels waaraan een arbeidsovereenkomst moet voldoen.

Regie houden
De leergang Arbeidsrecht schept een theoretisch (juridisch) kader met de meest recente ontwikkelingen en geeft handvatten waarmee u deze kennis meteen in uw dagelijkse situatie kunt toepassen. Bijvoorbeeld bij het aangaan en beëindigen van een arbeidsovereenkomst. Ook leert u om te gaan met wangedrag en ziekte. Procederen komt aan bod, zodat u situaties beter kunt inschatten en op een succesvolle manier onderhandelingen en procedures kunt voeren. Bovenal leert u hoe u ook in moeilijke situaties de regie houdt, zodat het in de meeste gevallen niet tot een conflict of procedure hoeft te komen.

Praktijk centraal
Altijd staat de praktijk en actualiteit centraal: veel theorie wordt behandeld in de vorm van een casus. Er is ook gelegenheid voor het aandragen van uw eigen praktijksituaties, zodat u hiermee direct geholpen wordt.

Indeling bijeenkomsten
De leergang bestaat uit vijf seminars, 2 ‘rondetafel’-dagen, een mondeling tentamen en een terugkomdag. De Seminar-dagen starten om 9.00 uur en eindigen omstreeks 17.00 uur met aansluitend een borrel. Dit zelfde geldt voor de ‘rondetafel’-dagen. Het tentamen zal ongeveer een half uur in beslag nemen; de tijd waarop u aan de beurt bent, wordt met u afgestemd. De leergang Arbeidsrecht wordt besloten met een terugkomdag, waarbij het HR-Academy Certificaat wordt uitgereikt. Aansluitend zal een borrel en feestelijk diner plaatsvinden.

Locatie
De seminars voor de leergang Arbeidsrecht en de terugkomdag worden gehouden op Grand Kasteel Woerden, gelegen aan de Kasteel 3 te Woerden (www.grandkasteelwoerden.nl.) De ‘rondetafel’-dagen en het tentamen vinden plaats op het kantoor van Lexence Advocaten, Peter van Anrooystraat 7 te Amsterdam.

Docenten
De leergang Arbeidsrecht wordt gedoceerd en begeleid door Mr. Mark Keuss en Mr. Floor Damen van Lexence.

Bron: HR-Academy

Opleidingen
meer tips

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek