loading
views

Jeannine Peek nieuwe directeur Content

16 mei 2008

Jeannine Peek is benoemd tot algemeen directeur van Content.

Peek, die verschillende leidinggevende functies heeft gehad bij werkgevers als KPN, WorldCom en Dell, volgt Mirjam Sijmons op.

Peek en Content
Onder leiding van Sijmons is Content is één van de meest vooruitstrevende en herkenbare arbeidsmarktintermediairs van Nederland geworden, aldus Albert Klene, De Executive Vice President van moedermaatschappij USG People. Hij ziet in Jeannine Peek een ervaren manager die door haar achtergrond in competitieve markten Content nog verder kan professionaliseren. De nieuwe directeur van Content zegt aangesproken te zijn door het informele, jonge karakter en de online vernieuwing van de onderneming.

Jeannine Peek
Peek (39) studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Na een jaar voor het Marsconcern in de Verenigde Staten te hebben gewerkt, ging ze bij KPN aan de slag. In 1999 maakte Peek de overstap naar WorldCom waar ze verschillende leidinggevende posities bekleedde. De afgelopen drie jaar was ze directeur publieke sector van Dell Nederland. Tot haar klantenkring behoorden de gezondheidszorg, het onderwijs en de overheid.

Flexbranche – nieuws
> meer nieuws

Bron: Content, 13 mei 2008

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek