loading
views

Gratis workshops flexwerkers door Exact pi


10 mei 2008

Gratis workshops voor flexkrachten van Exact personeelsintermediair. Exact personeelsintermediair biedt al haar werkende en werkzoekende flexkrachten voor de derde maal een gratis workshop aan.

Exact geeft haar kandidaten hiermee de kans om zichzelf verder te ontwikkelen en vergroot tegelijkertijd haar eigen aantrekkelijkheid als intermediair.

Workshops Passie in je werk, Acquisitie, Zakelijk flirten en meer
Dit voorjaar worden de workshops Passie in je werk, Time management, Introductie in acquisitie en Zakelijk flirten gegeven. In één avond ontvangen de deelnemers genoeg handvatten om zelf concreet aan de slag te kunnen.

Werkplezier vergroten
Doelgroep van Exact personeelsintermediair èn de workshops zijn werkende en werkzoekende flexkrachten op MBO, HBO en WO-niveau in de Randstad. Operationeel manager Meidina de Hoop licht toe: “Wij willen onze flexkrachten niet alleen in contact brengen met aantrekkelijke werkgevers, wij willen ze ook wat extra’s meegeven. De kans om zich verder te ontwikkelen en daarmee hun werkplezier te vergroten. Natuurlijk is er ook een commercieel belang. Onderscheidend vermogen en binding met kandidaten is in deze steeds krapper wordende arbeidsmarkt essentieel. De eerste twee edities van de workshopronde zijn enorm goed ontvangen, zowel door de flexkrachten als door onze klantrelaties. Voor ons de bevestiging om door te gaan”.

Iedereen aanspreken
Exact biedt vier workshops aan, elk met een ander karakter. Doel is dat er voor iedereen een aansprekend onderwerp bij zit. De workshop Zakelijk flirten richt zich op het geven van positieve aandacht met het doel iets te bereiken of om sneller te overtuigen, handig bij solliciatiegesprekken. In de workshop Passie in je werk ontdek je waar je passie zit en hoe je deze gebruikt in je werk. Je ervaart hoe je energie kunt putten uit je werk. Time Management is zelf management. In deze training leer je hoe je efficiënter met je tijd kunt omgaan door je te richten op doelstellingen en de resultaten die je wilt bereiken. De acquisitie-workshop biedt een kennismaking met persoonlijke verkoop.

De workshops worden op de volgende data en plaatsen aangeboden:

Zakelijk flirten
maandag 26 mei in Den Haag

Acquisitie
dinsdag 27 mei in Rotterdam

Passie in je werk
maandag 2 juni in Den Haag

Time management
dinsdag 3 juni in Amsterdam

Inschrijven
Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen zich tot 21 mei a.s. inschrijven via workshop@exactpi.nl

Bron: Exact personeelsintermediair, mei 2008

Exact personeelsintermediair is klant van FlexService » lees meer

Opleidingen
meer tips

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek