loading
views

StepStone: stijging 82% online sollicitaties

9 mei 2008

StepStone meldt een spectaculaire stijging van 82% in online sollicitaties sinds april 2007.

Dit blijkt uit terugkerend onderzoek van StepStone, dat hiervoor gebruik heeft gemaakt van de resultaten van de vacatures en online sollicitaties via StepStone Nederland.

Match
De enorme stijging is het resultaat van diverse website-verbeteringen. StepStone bewaakt de “match” tussen kandidaten en vacatures zeer zorgvuldig. De combinatie van focus op kwaliteit en de vereenvoudiging van het sollicitatieproces, maakt het voor werkzoekenden aantrekkelijker om te solliciteren. Aldus het persbericht.

Talent ondanks werkloosheid
In een krappe arbeidsmarkt vormt talent werven een van de grootste uitdagingen voor organisaties doordat het aantal sollicitaties in de markt achterblijft. StepStone behoudt altijd een sterke focus op het einddoel, waardoor zij ondanks de lage werkloosheid (het laagst in Europa) de klanten kunnen ‘voorzien van goed talent’, aldus Gijs Bos, Countrymanager StepStone Nederland.

Online werven effectief
Online vacaturesites blijken effectief bij het wervingsproces. Zeer specifieke, resultaatgerichte aanpassingen kunnen sneller worden doorgevoerd en online geanalyseerd.

Flexbranche – nieuws
> meer nieuws

Bron: StepStone, 9 mei 2008

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek