loading
views

Samenwerking Raet en StepStone

2 mei 2008

StepStone Solutions is een samenwerking aangegaan met Raet. Raet breidt haar portfolio uit met de module Raet Werving & Selectie, gebaseerd op de technologie van StepStone Solutions.

Raet biedt StepStone Solutions op het gebied van HR- en salarisadministratie toegang tot een nieuwe doelgroep voor het optimaliseren van e-recruitment. Cees van den Heijkant, CEO van Raet, noemt de samenwerking een ‘zeer waardevolle toevoeging’. Dit meldt Raet op haar website.

Raet Werving & Selectie en Raet Online
Raet Werving & Selectie biedt binnen Raet Online administratieve ondersteuning voor alle onderdelen van het wervingsproces. Het volledige recruitmentproces, van het moment dat een vacature ontstaat, het aantrekken van kandidaten van diverse bronnen, de selectie en het interviewproces tot het moment van aanname, wordt verzorgd. Raet Online is een geïntegreerde internetapplicatie op het gebied van personeels- en salarisadministratie, en wordt als ‘Software as a Service’ (SaaS) aangeboden. Alleen een pc met internet is nodig voor gebruik.

StepStone Solutions
De online software-oplossingen van StepStone Solutions ondersteunen bedrijven in alle stappen van hun Talent Management, waardoor organisaties op een vlotte manier getalenteerde medewerkers kunnen vinden, werven, behouden en beheren.

Raet
Raet maakt online applicaties mogelijk, aangeboden via het ‘Software as a Service’-model, voor HR-, payroll- en employee-benefit. In de HR-oplossingen van Raet worden bijna anderhalf miljoen medewerkers onderhouden. Raet verzorgt maandelijks ruim twee miljoen salaris- en pensioenberekeningen voor de zakelijke markt, de non-profit markt en de markt voor pensioenen en uitkeringen. Met een marktaandeel van 35% is Raet marktleider.

Flexbranche – nieuws

> meer nieuws

HRM – nieuws
> meer nieuws

Bron: Raet.nl, 18 april 2008

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek