loading
views

Referentie: Cardan


Foto Joost Eijkens ‘Wij verlonen dagelijks duizenden mensen en groeien snel. De eisen aan zorgvuldigheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid zijn hoog. Onze groei vraagt een partner die kan volgen, bijsturen en aanpassen. Cardan heeft die partner gevonden in FlexService.’

Joost Eijkens,
Algemeen Directeur Cardan Groep

Logo

Cardan Groep gelooft in flexibilisering als langetermijnoplossing voor de arbeidsmarkt. Met reïntegratie, outplacement, uitzenden, detachering en payrolling draagt Cardan Groep structureel bij aan die ontwikkeling. Wilt u meer weten over fundamentele oplossingen? Neem contact op met Joost Eijkens of Wim Boonen op 013-4609090 of info@cardangroep.nl.

 


Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek