loading
views

Wiertz richt zich ook op de 45 plussers

3 december 2007

Wiertz Personeelsdiensten heeft twee nieuwe vestigingen in Heerlen. Tijdens de openingsbijeenkomst werd gesproken over de huidige arbeidsmarkt en toekomstige ontwikkelingen in relatie tot de oudere werknemer.

De Limburgse uitzendorganisatie, gevestigd in Heerlen sinds 1999, was door de forse groei van de afgelopen jaren toe aan een grotere ruimte en is verhuisd naar een nieuwe vestiging. Op de voormalige vestiging zit nu ZilverFlex uitzendwerk voor 45+, een nieuwe activiteit van Wiertz Personeelsdiensten gericht op werkzoekenden van 45 jaar en ouder.

Toenemende krapte
Diverse ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zullen de komende jaren leiden tot toenemende krapte. Daarom is het belangrijk dat groepen mensen welke nu niet participeren in dat arbeidsproces aan de slag gaan. En is het noodzakelijk dat er langer gebruik gemaakt wordt van ervaren werknemers.

Uitzendformule ideale oplossing
De uitzendformule biedt een ideale oplossing. Immers hierdoor worden de flexibele elementen aangereikt waardoor de werkomvang afgestemd kan worden op de wens van de oudere werknemer.

Bron: Zilverflex, 3 december 2007


Ontvang met FlexNieuws gratis actuele vakinformatie! Meld je hier aan.   

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

FlexOffice is het online service centre voor de snelste en beste urenverwerking.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek