loading
views

03 2007 – Van werk naar werk

Datum       Maart 2007
Titel   Plan van aanpak
Van werk naar werk
Auteur/Bron   RWI
Document   Plan van Aanpak VWNW.pdf
     
Samenvatting   De Raad voor Werk en Inkomen (RWI) zet het onderwerp Van Werk Naar Werk-beleid
(VWNW) hoog op de agenda voor 2007. Met VWNW-beleid wordt bedoeld dat werknemers van baan naar baan gaan zonder dat zij in de tussenliggende tijd werkloos zijn of worden. Hieronder wordt ook verstaan het vergroten van de inzetbaarheid van werknemers om hun arbeidsmobiliteit te vergroten. De RWI vindt dat VWNW-activiteiten zich ook moeten richten op werknemers die ervoor kiezen hun werknemersstatus in te ruilen voor het zelfstandig ondernemerschap. Werkzekerheid (in plaats van baanzekerheid) staat hierbij centraal.

FlexService levert software voor flexibele arbeid.  

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek