loading
views

11 2004 – CPB, Arbeidsaanbod

Datum       November 2004
Titel   Arbeidsaanbod in de lange-termijnscenario’s voor Nederland
Auteur/Bron   CPB
Document   CPB Arbeidsaanbod.pdf
     
Samenvatting   Het arbeidsaanbod neemt tot 2040 toe. Dat is één van de conclusies uit het rapport Arbeidsaanbod in de lange-termijnscenario’s voor Nederland. Het onderzoek is uitgevoerd door het Centraal Planbureau (CPB).
Het onderzoek van het CPB bevat een overzicht op hoofdlijnen van de ontwikkeling van het arbeidsaanbod in de vier lange-termijnscenario’s voor Nederland. Het vormt een achtergronddocument bij de studie die het Centraal Planbureau heeft gepubliceerd onder de titel Vier vergezichten op Nederland; Productie, arbeid en sectorstructuur in vier scenario’s tot 2040.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek