"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Burger King Nederland werkt met Payper

BKNL heeft begin dit jaar de Masterfranchise voor Burger King in Nederland verworven.

Gezocht werd naar samenwerking met een payrolbedrijf voor de organisatie van de vaste en flexibele personeelsinzet. Gekozen is voor Payper uit Breda.

Compleet en volledig digitaal
De belangrijkste reden voor deze keuze was het systeem PayperOne. Dit platform dat door Payper zelf is ontwikkeld, dient als centrale omgeving voor alle betrokkenen in het gehele payroll proces. Edwin Schaap, algemeen directeur van Payper: “In de huidige tijd kiezen steeds meer bedrijven en instanties voor de inzet van een flexibele schil van werknemers op payroll basis. Maar er zijn ook nadelen aan verbonden. Werknemers zijn vaak het belangrijkste kapitaal van een organisatie en dan wil je ook investeren in goede onderlinge communicatie, een eigen bedrijfscultuur en goede arbeidsvoorwaarden. PayperOne biedt een herkenbaar eigen platform voor loon- en personeelsadministratie maar ook voor interne communicatie en human resource management.”

Foto: van links naar rechts E.Snoeren (CFO Payper) Y. Boels en L. Meijer (Bestuurders Burger King Nederland)
Foto: van links naar rechts E.Snoeren (CFO Payper) Y. Boels en L. Meijer (Bestuurders Burger King Nederland)

Bron: Payper, 4 juni 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.