"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Dennis Ender Directeur ManpowerGroup Solutions

Dennis Ender (41) is met ingang van 1 mei 2018 benoemd tot Directeur ManpowerGroup Solutions. Hiermee volgt hij de vertrekkende Annabelle Hagoort op.

Ender begon in april 2015 bij ManpowerGroup als Director Overheid. De Zwollenaar werd daarnaast al snel ook verantwoordelijk voor Bid Management, de afdeling die complexe tenders en aanbestedingen begeleidt. Op 1 september 2017 volgde Ender, Marjolein van Veerdonk op als Director Strategic Clients en werd hij lid van het directieteam van ManpowerGroup Nederland.

“De afgelopen jaren heb ik in mijn diverse commerciële rollen de behoefte van organisaties steeds meer zien verschuiven naar integrale talent management oplossingen. Dit is bij uitstek het terrein waarin ManpowerGroup Solutions opereert en organisaties ondersteunt om succesvol te zijn en te blijven. Ik kijk er daarom enorm naar uit om onze dienstverlening op onder andere het gebied van Total Talent Management verder uit te bouwen. Hiermee doel ik op het bieden van een totaaloplossing voor workforce management, ongeacht de arbeidsrelatie en of contractvorm die er aan ten grondslag ligt, waarbij talent centraal staat. Daarmee blijven we voldoen aan de vraag in de markt en geven we invulling aan onze groeiambities.”

Bron: ManpowerGroup Solutions, 1 mei 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.