"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Minescape benoemt COO Paul Wilkens

De directie van Online Recruitment specialist Minescape is per direct versterkt met Paul Wilkens.

Hij trad toe als Chief Operations Officer (COO). In deze nieuwe directiefunctie draagt Wilkens de verantwoordelijkheid voor alle dagelijkse operationele activiteiten en werkzaamheden van het bedrijf. Andre Polderman, oprichter en CEO van Minescape, blijft onverminderd actief als mededirectielid. Minescape adviseert, ondersteunt en helpt uitzendbureaus, werving & selectiebureaus, detacheerders en ondernemingen bij het vinden van talenten en het verwerken en beheren van het recruitmentproces. Met de toevoeging van Paul Wilkens aan de directie wil Minescape de verwachte groei van het bedrijf sneller, beter en effectiever realiseren. Wilkens was 15 jaar directeur bij Samsung Electronics Benelux waar hij de mobile division tot bloei bracht.

Minescape

Aantrekkende economie stuwt vacatures op
Het aantrekken van de economie in Nederland zet verdere druk op het vervullen van vacatures. Naar verwachting zal de grens van 1 miljoen openstaande banen snel worden doorbroken. Minescape-oprichter Andre Polderman constateert dat die ontwikkeling het nodig maakt de recruitmentmarkt nòg beter te bedienen. “Alles draait erom de absoluut best mogelijke online campagnes te creëren voor het vinden van kandidaten. Wij weten perfect hoe je online content kunt optimaliseren om er bijvoorbeeld millennials mee te bereiken. We ondersteunen dat met state-of-the-art systemen en tools, waaronder ook de recent overgenomen mobiele app CareerMatch (voorheen Cocoon).”

Bron: Minescape.nl, 7 december 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.