Advertorial – deze informatie is gesponsord
loading
views

FlexNieuws: al 10 jaar
dé nieuwssite voor de flexbranche

FlexNieuws houdt intermediairs, recruiters en allerlei andere werkenden al ruim 10 jaar gratis op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en trends in de uitzendbranche, detachering, zzp-bemiddeling, werving & selectie en payrolling.

Ook nieuws over collectieve arbeidsvoorwaarden en talloze CAO’s op bedrijfs- en sectorniveau zijn via FlexNieuws.nl te raadplegen.

FlexNieuws publiceert eveneens columns, interviews en informatie over wet- en regelgeving die van invloed is op bemiddeling van tijdelijk personeel en HR-zaken.

FlexNieuws community anno 2017

flexnieuws_experts

CAOWijzer, portal voor het vinden van de inlenersbeloning

Het bepalen van de juiste inlenersbeloning voor flexkrachten is niet zo gemakkelijk. Daarom maken meer dan 100.000 bezoekers per maand via flexnieuws.nl gebruik van de informatie op CAOWijzer. CAOWijzer is een zeer uitgebreid gratis portal met informatie.

Wat valt er onder de inlenersbeloning voor flexkrachten?

• Het bruto loon conform de schaal waarin de werknemer is ingedeeld
• ATV / ADV dagen
• Periodieken
• Toeslagen voor overwerk en onregelmatige uren
• Initiële loonsverhogingen
• Onkostenvergoedingen

Sinds 1 mei 2015 is de speciale online tool CAOWijzer beschikbaar. Daarmee kunnen recruiters en andere belangstellenden op eenvoudige manier de inlenersbeloning van de 200 meest gebruikte CAO’s in de flexibele arbeidsmarkt inzien.

CAOWijzer-557x530De betaalbare CAOWijzer tool geeft via een wizard direct inzicht in het minimum CAO-loon, de eerstvolgende loonsverhoging, de periodiek en de toeslagen en vergoedingen. De informatie is altijd actueel. De resultaten van zoekacties zijn te bewaren als pdf of print. Het is ook mogelijk alerts in te stellen om up-to-date te blijven en tijdige informatie te ontvangen over het laatste CAO-nieuws en loonmutaties.

Probeer alle voordelen van de CAOWijzer tool GRATIS uit met een proeflicentie gedurende 30 dagen. Je zit er niet aan vast en toch ervaar je het gemak.

CAOWijzer. Dat werkt!

Vraag een gratis proeflicentie aan!

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek