"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Marjolein van de Veerdonk Managing Director Right Management Nederland

Marjolein van de Veerdonk aangesteld als Managing Director voor Right Management Nederland

Per direct is Marjolein van de Veerdonk aangesteld als Managing Director voor Right Management Nederland. De afgelopen jaren was zij werkzaam als Director Strategic Clients binnen ManpowerGroup en heeft ze bijgedragen aan de groei van de organisatie. Zij wordt opgevolgd door Dennis Ender, die deze rol op zich neemt.

Marjolein startte haar carrière 22 jaar geleden bij Manpower. Zij heeft hier diverse (management)rollen vervuld waarbij zij onder andere eindverantwoordelijk is geweest voor de operatie in West-Nederland. In 2010 maakte zij de overstap naar Sales & Accountmanagement. Eind 2014 werd zij als Directeur Strategic Clients verantwoordelijk voor de strategische relaties van ManpowerGroup. In deze rol adviseerde zij klanten omtrent diverse flexibiliteitsvraagstukken.

Verbinding tussen ManpowerGroup-merken
Als Managing Director voor Right Management Nederland wil Marjolein een nog sterkere verbinding maken tussen alle ManpowerGroup-merken en haar strategische klanten.

Bron: Right Management Nederland, 1 september 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.