"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

André Aalders benoemd tot CFO bij HOBIJ

De directie van HOBIJ ‘Pioneers at Work’ is uitgebreid met André Aalders.

Hij vervult de functie van CFO en is verantwoordelijk voor de afdelingen en aandachtsgebieden Finance, Backoffice, Frontoffice, Compliancy, Procesverbetering, Inkoop, ICT en Facilitair. André Aalders vormt sinds 1 juni samen met CEO Han van Horen de directie, zo meldt HOBIJ.

André Aalders (56) is een ervaren financial. Zijn roots liggen in Friesland, waar hij onder meer werkzaam was bij accountantskantoor EY. Ook was hij financieel directeur bij Van der Velde BV. Door de overname van Van der Velde door Sligro Food Group is André naar Veghel verhuisd, waar hij jarenlang als hoofd financiën de rechterhand was van CFO Huub van Rozendaal. In deze functie gaf hij leiding aan circa zestig medewerkers.

Om het directieteam compleet te maken, wordt er binnenkort ook nog een COO aangetrokken. Deze functie is vrijgekomen na het vertrek van Lianne Struik eerder dit jaar. Voor de invulling hiervan worden momenteel gesprekken gevoerd.

Bron: HOBIJ, 17 juli 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.