loading
views
0 reacties
Ellen van Hierden

Een leven lang innoveren!

Ellen van Hierden, gedreven, sportief, ondernemend, gek op innovaties, redelijk technisch, onderzoekend en creatief. Altijd op zoek naar het beste in mensen en het ontwikkelen van hun kwaliteiten. Glas is altijd half vol en het liefste vol. Positief kritisch, dol op killerheels en trends. Sinds 15 jaar eigenaar van Trecens training en advies en sinds een jaar de trotse directeur van ARTRA Arbeidsmarkttrainingen. 12 mensen in vaste dienst en 40 freelancers. Motto: geen zee te hoog en geen uitdaging te gek! X

Een leven lang innoveren!

Automatisering en computers zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Of het nu gaat om het boeken van een vliegticket, het bestellen van een bos bloemen of het instellen van je wasmachine of magnetron. Computers zijn overal.

24/7
En, wat moeten we zonder? Vanaf het moment dat we (moeten) opstaan gaan de snoozers af, is inmiddels ons huis al op temperatuur, hebben we de mail gecheckt en heeft ’s nachts de wasmachine zijn werk gedaan. Heerlijk! Wat ik wel in toenemende mate irritant vind, is dat mijn auto met mijn telefoon praat en zegt dat de parkeerplaats een feit is en ik jaren na datum nog steeds aanbiedingen krijg van de vakantiereis die ik mijzelf niet kon veroorloven. Maar uiteindelijk ben ik superblij met alle technische mogelijkheden en hoogstandjes. Terug naar de bakfiets, de fax en de wastobbe lijkt mij verre van ideaal.

Innovatie @ARTRA
Ook binnen ARTRA blijven we innoveren. In de afgelopen jaren hebben we fors geïnvesteerd in app’s, e-learning, adviseren wij klanten over een eigen Learning Management System en bieden we ons online magazine GROEI aan! Daarnaast stappen we binnenkort over op digitaal evalueren. Alle deelnemers krijgen na afloop van de training een link en kunnen zo met hun mobiel, tablet of laptop het formulier invullen. Snel en efficiënt. En, goed voor het milieu. Geen formulieren meer printen, geen postzegels (sorry PostNL) meer plakken en direct toegankelijk en inzichtelijk. Wij zijn er blij mee.

Een leven lang leren? Nee, een leven lang innoveren!
Een ding is zeker. Digitalisering is de komende jaren niet af en wellicht wel nooit. Iedere week komen er nieuwe handige (recruitment)tools bij en leren wij onze cursisten ermee te werken. Wij dagen onszelf dan ook continu uit om te zoeken naar nieuwe tools en gadgets. Tot voor kort riep ik steeds: we moeten een leven lang leren! Nu geloof ik meer in een leven lang innoveren.

Ellen van Hierden, ARTRA

Reageren:

*

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek