"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Arjan de Vries, voormalig COO Brunel, gaat naar Aethon

Uitzender en detacheerder Aethon versterkt per maart 2017 haar directie met de komst van Arjan de Vries.

De Vries (1968) heeft een lang en onderscheidend trackrecord in de staffing- en recruiting industrie en was tot de zomer van 2016 bestuurder en operationeel directeur bij het beursgenoteerde Brunel International.

De Vries gaat verdere invulling geven aan de groeistrategie en organisatieontwikkeling van Aethon, met name gericht op het uitbreiden van de detacheringsdienstverlening.

Aethon, dat zich met unieke arbeidsmarktoplossingen richt op de gezondheidszorg en de publieke sector, zag al meerdere malen haar jaaromzet verdubbelen en behoort al vier opeenvolgende jaren tot de 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

De directie, onder leiding van de eigenaren, Casper Bannet en Lennard van Vloten, zijn verheugd met de komst van De Vries. “Met Arjan de Vries halen wij een schat aan ervaring binnen en wij kijken ernaar uit om samen met hem de volgende fase van de organisatie in te gaan”.

Bron: Aethon, 13 januari 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.