"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

HOBIJ wint opnieuw FD Gazellen Award

Uitzendorganisatie HOBIJ heeft voor het tweede jaar op rij een FD Gazellen Award gewonnen tijdens de laatste regiobijeenkomst van de FD Gazellen 2016 Awards in het Evoluon in Eindhoven.

HOBIJ eindigde op de vierde plaats in de regio Zuid-Nederland, Categorie groot, achter Bax-shop.nl (3), Payper (2) en Numidia (1). Het bedrijf mag zich tot de zeshonderd snelst groeiende bedrijven van Nederland rekenen. Mede dankzij een omzetstijging van 30% in 2015, ten opzichte van 2014, stelde de uitzendorganisatie de award veilig.

hobij fdgazellen
Gisteren nam Paul van Dieperbeek, manager sales & marketing bij HOBIJ, de award in ontvangst tijdens de feestelijke uitreiking in het Evoluon te Eindhoven.

Hernieuwde strategie
Het is niet de eerste prijs die HOBIJ wint sinds de hernieuwde strategie in 2009. Zo werd de uitzendonderneming eerder al uitgeroepen tot Best Managed Company, behaalde het in 2014 het predicaat Best Workplace voor het werkgeverschap richting uitzendkrachten en ontvangt zij nu net als vorig jaar een FD Gazellen Award.

Bron: HOBIJ, 25 november 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.