"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Flexcraft Group en Detaned richten Flexcraft Techniek op

De aandeelhouders van de Flexcraft Group en Detaned hebben hun krachten gebundeld in Flexcraft Techniek Holding.

Meer slagkracht in technische sectoren
Vanaf mei 2016 willen beide organisaties vanuit deze gespecialiseerde tak hun marktpositie gaan vergroten. Organisaties in de technische sector kunnen vanuit Detaned en Flexcraft Techniek met o.a. ZZP bemiddeling, ZZP payrolling, uitzenden en detacheren bediend worden.

Flexcraft Group is reeds 20 jaar actief in uitzendwerk in diverse branches, totaal worden er dagelijks zo’n 2500 uitzendkrachten via ondernemingen van de Flexcraft Group te werk gesteld bij diverse opdrachtgevers in Nederland, België en Polen.

Detaned, voorheen onderdeel van De Graaf Groep, is bijna 15 jaar intermediair tussen ZZP-vaklieden en hun opdrachtgevers door heel Nederland binnen de bouw en techniek. Detaned is er onlangs in geslaagd een individuele modelovereenkomst Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA) sluitend en geaccordeerd te krijgen.

Sterke groei in de uitzendsector
Flexcraft Group heeft de afgelopen 1,5 jaar een sterke groei gerealiseerd door overnames en fusies van diverse grote uitzendorganisaties zoals Worksupport Personeel en IFlexs Polen.

Bron: Flexcraft Group, mei 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.