"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Maikel Pals algemeen directeur Brunel Nederland

Maikel Pals (43) is sinds januari de nieuwe algemeen directeur van Brunel Nederland B.V.

Hij volgt hiermee Jan Arie van Barneveld (CEO van Brunel International N.V.) op, die tijdelijk de functie waarnam. Met het aanstellen van Pals verwacht de detacheerder de groei te realiseren die het ambieert.

Pals werkt al acht jaar bij Brunel. Sinds april 2015 is hij commercieel directeur van Brunel Nederland B.V. en sinds januari algemeen directeur. Pals: ‘Mijn ambitie is om Brunel Nederland verder te laten groeien, zowel qua omzet als qua dienstenaanbod. Allereerst door de kennis en ervaring die Brunel heeft op het gebied van de flexibele arbeidsmarkt nog actiever te delen met onze doelgroepen en stakeholders. We zien dat we op dat vlak steeds meer toegevoegde waarde leveren. Daarnaast gaan we ons sourcing- en recruitmentapparaat nog verder professionaliseren. We moeten onze relaties het beste sourcing- en recruitmentmodel van Nederland bieden, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteit. Tot slot zien wij grote mogelijkheden in de toename van activiteiten binnen onze Solutions-tak. Het bieden van verschillende arbeidsgerelateerde diensten op maat is een belangrijke succesfactor voor verdere groei.’

Bron: Brunel en Maikel Pals, januari 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.