"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

KGU Recruitment in nieuw jasje

Afgelopen zondag presenteerde KGU Recruitment op feestelijke wijze haar nieuwe huisstijl aan haar opdrachtgevers.

De nieuwe look & feel ondersteunt de koers en strategie van KGU: van KGU Uitzendburo’s naar KGU Recruitment, een full service HR-dienstverlener.

Van binnen en buiten
De presentatie vond plaats in Dierenpark Amersfoort. Onder toeziend oog van honderden genodigden presenteerde Kirsten Goes, directeur KGU Recruitment, met trots onder meer het frisgekleurde logo en de vernieuwde website (www.kgu.nl).

KGU presenteert nieuwe huisstijl

Kirsten Goes vertelt: “Van uitzendbureau naar recruitmentorganisatie: zo is KGU in de afgelopen jaren gegroeid en ontwikkeld. Dat was in eerste instantie geen vooropgezet plan. We reageren op wat de markt van ons verlangt. Anno nu willen mkb-ondernemers een partner voor HRM – ook wel personeelszaken genoemd – die meedenkt, maatwerk levert en waar volledig op kan worden vertrouwd. KGU Recruitment is zo’n HRM-partner!”
Met de gedaanteverwisseling van de huisstijl ziet iedereen nu ook ‘aan de buitenkant’ wat KGU is en waar het team voor staat.

Bron: KGU, 9 november 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.