"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Adecco Group benoemingen Executive Committee

Adecco Group verandert de samenstelling van het uitvoerend comité binnen de Raad van Bestuur.

Zie overzicht Executive Committee

John L. Marshall III
John L. Marshall III

John L. Marshall III
John Marshall (52) is benoemd tot Regionaal Hoofd van het Verenigd Koninkrijk en Ierland.
De Amerikaan Marshall wordt per 1 oktober uitvoerend lid van de Raad van Bestuur. Hij was uitvoerend vice-president voor Adecco’s afdelingen Finance, Office and Legal in Noord-Amerika. Hij volgt Peter Searle op, die Adecco Group per 4 september verlaat.

Stephan Thomas Howeg
Stephan Thomas Howeg

Stephan Thomas Howeg
Stephan Howeg (50) is per 4 september benoemd tot Hoofd Marketing & Communicatie van Adecco Group. De Duitse Zwitser Howeg startte zijn loopbaan bij Adecco in 2007. Hij heeft Adecco wereldwijd op de kaart gezet met visie op personeelsvraagstukken. Campagnes zoals Win4Youth, ‘CEO for One Month’, Adecco Way to WorkTM programma, Athlete Career Programme en de Global Talent Competitiveness Index zijn door hem ontwikkeld.

Nieuwe rolverdeling
Vanwege deze benoemingen veranderen ook een aantal andere rollen in het uitvoerend comité van de Raad van Bestuur.

De Belg Mark De Smedt (54) wordt Regionaal Hoofd van Noord-Europa vanaf 1 januari 2016. Hij blijft zijn huidige rol vervullen tot zijn opvolger is benoemd. Hij volgt Martín Alonso op die afscheid neemt van Adecco Group op 4 september na een dienstverband van 22 jaar.

De Italiaan Sergio Picarelli (48) wordt Regionaal Hoofd van Italië, Oost-Europa, MENA en India per 1 oktober 2015.
Hij volgt de Italiaan Federico Vione op. Federico Vione (43) wordt per 1 oktober 2015 Hoofd Sales & Innovatie, en wordt verantwoordelijk voor vraagstukken omtrent digitalisering binnen de Group.

Bron: Adecco Group, 4 september 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.