loading
views

Willem van Tilburg partner Keser interim & recruitment

Willem van Tilburg partner Keser interim & recruitment

Operationeel directeur Willem van Tilburg, 33 jaar, is per 1 november 2014 officieel benoemd tot partner bij Keser interim & recruitment.

Na jarenlange ervaring als manager participeert Van Tilburg nu samen met algemeen directeur Robert Keser in deze nu 15-jarige organisatie.

Met de benoeming van Willem van Tilburg als partner zet de organisatie in op een verdere groei en continuïteit. Van Tilburg: “Ik zie deze stap als een commitment naar de toekomst. Het is mooi om samen te bouwen en Keser naar een nóg hoger niveau te trekken. Dit alles met het oog op vooruitgang en toekomstbesten-igheid.”

Van Tilburg komt uit het hart van de organisatie, waar hij al diverse functies heeft doorlopen. In 2014 was hij operationeel directeur. Hij was manager van 2008 tot 2013 en recruitment consultant van 2006 tot 2007.

Als operationeel directeur richt Willem van Tilburg zich op de groei en continuering van de organisatie. Hierdoor kan Robert Keser zich verder richten op het ontwikkelen van nieuwe diensten zoals de Order 2 Cash Academy.

Order 2 Cash (O2C)
Met vijftien jaar ervaring in de werving en selectie branche heeft Keser interim & recruitment zich de laatste 3 jaar gespecialiseerd op het O2C proces.

Bron: Keser, 28 november 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek